SEZNAMTE SE S HAIRTALK EXTENSIONS


Vítejte na našem blogu!


Kdo jsme? 

Značka hairtalk extensions se aktuálně nachází 
v 59 zemích a má více než 2 miliony spokojených zákaznic po celém světě. Jedná se o nejšetrnější metodu prodlužování vlasů. 



Co jsou hairtalk extensions?

hairtalk extensions jsou originální pásky, které se k sobě přilepí jako tzv. sendvič. Jsou dostupné v délce 25, 40 a 55 cm. Nabízíme několik druhů pásek, abychom uspokojili potřeby všech klientek, i těch, které mají opravdu jemné a slabé vlastní vlasy. Pásky jsou tenké, lehké a diskrétní.  

Celkem si můžete vybrat ze 4 typů pásek.  



POZNEJTE ROZDÍL





  1. hairtalk extensions jsou prameny s páskou o šířce 3 cm, které dodají vašemu vzhledu ideální  objem, délku i barevný efekt. Vlasy jsou umístěny v neviditelné elastické pásce.

  2. Patentované hairtalk extensions plus jsou vyrobeny tak, aby působily jako přirozený růst z vlasové pokožky. Tyto pásky jsou ideální pro oblasti kontur a temene hlavy, zejména 
    u jemných a řídkých vlasů.
     
  3. Patentované inovativní hairtalk extensions pro o šířce 3 cm jsou dostupné v 51 barvách a nabízí nekonečně mnoho barevných možností. hairtalk extensions pro také imitují růst z vlasové pokožky, ale jsou zajištěny 1 mm páskou. 

  4. Colormelts by hairtalk umožňují vytvořit ombré efekt bez barvení vlasů klientky. Počínaje přírodním odstínem se colormelts postupně rozplyne do druhého a třetího odstínu. Colormelts jsou dostupné ve variantě 4 cm a 3 cm pro. 



Máte zájem o prodloužení či zahuštění metodou hairtalk extensions?
Napište nám! 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu